Om oss

TopConsult AS er et regnskapsbyrå som holder til i Sandefjord sentrum. Vi er tre autoriserte regnskapsførere samt en regnskapskonsulent, og har holdt på siden 1995.

Som regnskapsbyrå er vi opptatt av å ivareta våre kunders regnskapsmessige og bedriftsøkonomiske behov. I tillegg til å utføre ordinære regnskapstjenester, er vi genuint interessert i driften av selskapet, og hvordan selskapets drift kan optimaliseres.

Vi følger tett med på alle våre kunder, og kommer med tips og rådgivning når det gjelder drift, budsjettering og andre økonomiske faktorer det er viktig å ta hensyn til. TopConsult AS er oppriktig engasjerte i driften av selskapet, og ønsker hele tiden å hjelpe våre kunder med å nå sitt potensiale.

Les mer om hvilke tjenester vi kan utføre her.

Elektroniske løsninger for kundens beste


For enkel og trygg regnskapshåndtering benytter vi oss av Visma Business Byrå, Power Office Go og Tripletex. Dette gjør jobben enklere for både oss og deg. De ulike elektroniske løsninger vi kan tilby gjør at dokumenter og kvitteringer ligger trygt lagret i skyen, og er alltid tilgjengelig ved behov.

 

Alltid oppdaterte på lover og regler

Som et autorisert regnskapskontor, stilles det strenge krav til oss. Tre av våre regnskapsførere har autorisasjon fra Finanstilsynet, og for å beholde denne må man ha kontinuerlig etterutdanning for å opprettholde autorisasjonen.

Dette gjør at vi i TopConsult AS alltid er oppdaterte på endringer i lover, regler og forskrifter. Dette er et fagfelt i stadig endring, og det er tidkrevende å holde seg oppdatert. Du skal derfor kunne være trygg på at vi holder oss à jour på regnskapsfaglige og bedriftsøkonomiske emner, slik at du som vår kunde slipper å måtte forholde deg til stadig endringer på disse feltene.

Vi er genuint opptatt av hvordan bedriften din har det, og tilbyr økonomisk rådgivning utover å ta oss av regnskapet.

Ta kontakt med TopConsult AS i dag, om du ønsker en autorisert regnskapsfører som strekker seg litt lengre for deg og din bedrift.